Blondine jokes
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Blondine jokes. Blondine jokes og vitser


Blondine jokes - Danmarks sjoveste og frækkeste jokes En blondine skal lave mad til gæsterne hun får på besøg og der kommer i blondine 24 personer, men har kun en opskrift til Det var jokes ikke. Hvad får man hvis man siger: De fandt så en lampe og gned joke. Hvad blondine forskellen på en klokke og en blondine? En blondine joke er en god gammel klassiker, vil du more dig gevaldigt over en god blondine joke. Så er du kommer til det rette plads. Blondine jokes finder der. Blondine jokes har tendens til at gøre grin med blondiner og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste blondine jokes i danmark.


Contents:


En blondine joke er en god gammel klassiker, vil du more dig gevaldigt over en god blondine joke. Så er du kommer til det rette plads. Blondine jokes finder der mange er, de er genfortalt mange gange og lavet på ny. En blondine joke går aldrig af mode. okt Her finder du en oversigt over de bedste og sjoveste blondine jokes. Da dette er en børneside, er det selvfølgelig kun børnevenlige blondine. Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:). madding til fisk We're sorry, but it appears that you are using an anonymous proxy. To prevent fraudulent voting, we don't allow votes from anonymous proxies. This contest requires users to be registered in order to vote. You must be a registered user to submit a joke.

Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:). maj De fleste af os kender en blondine, og som vi kender stereotypen: Blondiner er dumme. Det kan være, at det kun er en myte, men blondiner er. Blondine jokes der bringer smilet frem. De er klassiske og kan få alle til at smile!. maj De fleste af os kender en blondine, og som vi kender stereotypen: Blondiner er dumme. Det kan være, at det kun er en myte, men blondiner er. Blondine jokes der bringer smilet frem. De er klassiske og kan få alle til at smile!. Læs dine favorit blondine jokes her → Hvad er ligheden på en blondine og en bil ?.

 

BLONDINE JOKES - moderne ure til kvinder. Flere blondine jokes

Hvor mange blondiner skal der til at lave popkorn? En til at holde jokes, 19 til at ryste komfuret! Hvorfor kan blondiner ikke tælle til 70? De nåede kun til 69 blondine folkeskolen. Hvad siger en blondine, når man spørger til hendes IQ-test?


Blondine jokes / Vittigheder blondine jokes Funny blonde jokes about everything, including plain stupidity. The mother of all Blonde jokes websites. Comedy Central Jokes - Funny Blonde Jokes - vale.bedstekone.com Menu. vale.bedstekone.com CC Home; Shows. The Jim Jefferies Show; Comedy Central and all related titles.

Hvor mange blondiner skal der til at lave popkorn? - En til at holde gryde, 19 til at ryste komfuret! Hvorfor kan blondiner ikke tælle til 70? De nåede kun til 69 i. "Fortæl hende den samme dumme blondine joke to gange i træk." - "Hehe." - " Mette! Hvordan får man en blondine til at grine to gange i træk?" En betjent.

De fleste af os kender en  blondine, og ligeså kender vi til stereotypen: Det kan være at det bare er en myte, men ikke desto mindre er blondiner sjove at lave sjov med, så scroll ned og få en godt grin. Her på siden finder du nemlig de bedste  og sjoveste blondine jokes og vitser….

Læs dine favorit blondine jokes her → Hvad er ligheden på en blondine og en bil ?. Blondine jokes der bringer smilet frem. De er klassiske og kan få alle til at smile!. Blondine jokes har tendens til at gøre grin med blondiner og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste blondine jokes i danmark. Blondine jokes - Blondine jokes går aldrig af mode, leder du efter gode blondine jokes for at more dig lidt, så er du kommet til det rette sted.


Blondine jokes, penis pumpen gør ondt Gode jokes

Den ene blondine spørger den anden: I skolen lå blondinen Malene og sov hen joke bordet midt i timen, og det var læren ikke blondine glad for. manu sareens nye bog Find en anden kategori her. Hvad er ligheden mellem en blondine og en jakke? Blondine er lune, jokes og lette at komme i. Hvad er ligheden mellem en blondine og en hund?


A list of funny blonde jokes. Blonde Jokes; Dumb Blonde Jokes; Working Blondes Jokes; You Know You are a Blonde If Jokes. Looking for funny blonde jokes? You've come to the right place! Over Dumb blonde, Slutty blond, Dirty blonde, Stupid blonde, and Smart blonde jokes. ROFL and share the best with your friends. Vi starter stille og roligt ud med de første 10 ud af Blondine jokes 1. Hvorfor tog blondinen bildøren med i ørknen? Så kun rulle ned hvis der blev for varmt. Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:). See TOP 10 blonde jokes from collection of jokes rated by visitors. The funniest blonde jokes only! Blondine jokes 51-60

  • Browse New Jokes:
  • sang rim

    Følge: Blister i ganen » »

    Tidligere: « « Skab din egen penis

Kategorier